MIT campus

More
13 years 2 months ago #4179 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Most rögtön? Csábító ajánlat... De tudod, ha már a kényszer úgy hozta, hogy az el?tt legyek az els? választott családtagod, hogy megismerjél, akkor miel?tt eldöntjük, hogy [i:1ssb12nj]pontosan[/i:1ssb12nj] milyen formában legyünk családtagok, ismerjük meg egymást. Ezt a család témát, ha az ?seid ránk is akarják er?ltetni, nekünk valahogy kellemesebb téma, ha együtt csinálhatunk valami érdekeset. Ha pedig a plüssdekás 2.0hoz, meg egyéb fontos eszközökhöz, szüleid rendes Renrakus gépet ígértek, akkor akár szavukon is foghatjuk ?ket. És ha már programozott Azumiról van szó... Meg programozott Aika-ról, van egy cool ötletem, ami ismerkedésnek sem rossz, pedig izgalmasabb mint a lánykérés. Ha komolyan életszer?re csináljuk meg a robotokat, akkor nem árt, ha az autonóm m?ködés kapcsán egy személyiséggel rendelkez? komolyabb szakért?i rendszer fut rajtuk, olyan ami már majdnem AI. Viszont ilyesmi fejlesztéséhez csúcsgép kell. Leadjuk a hardware és alkatrész rendelést?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #4180 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Nem adjuk le, mert nem akarom Chibából folytatni a tanulmányaimat. Anyám vissza fog rendelni és jöhetsz velem te is. Az biztos, hogy a legkomolyabb csúcstechnikát fogjuk megkapni, olyat amit valószín?leg még ki se adtak, viszont anyám nem fogja kiengedni "ebek harmincadjára". Legalábbis biztosan ezt fogja mondani. Ha Jeffet például komolyan gondolta volna, akkor meghívta volna a beszélgetésre. Valójában tényleg csak id?t kaptunk amíg kitalál valamit, hogy összeláncoljon minket. Legalábbis én ezt nézem ki bel?le. Azt azért remélem, hogy nem löveti le Jeffet vagy valami, mert akármennyire egoista, magának való, figyelmetlen, nemtör?döm és még ki tudja milyen rossz, akkor se szeretném, hogy anyám kicsináltassa."

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4181 by TheElf
- Nem ezt mondtam Jeffr?l... Csak ahogy te is azt mondtad, bármennyire itt vagyok, és kiállok azért, hogy szabad legyél, még nem ismersz annyira, hogy igazán közel érezz magadhoz, hogy komoly köt?désr?l beszéljünk. Nos ennyire Jeff köt?dése lett valamiért igazán komoly. De még azzá válhat. Anyád pedig sokmindent kitalál, de éppen te adtál ötletet arra, hogy [i:3bt77cvi]hogyan[/i:3bt77cvi] késleltessük. Azt mondtad átprogramoznád magad. Nos, nem hiszem, hogy jól állna neked a "szexi leszbicicus perszonafix BTL" chip. De mi van akkor, ha nem a kényszerít?, hanem a "készségfejleszt?" technikából indulunk ki. Nem leszbikussá tesz, csak [i:3bt77cvi]képessé[/i:3bt77cvi] arra, hogy egy lányba is bele szeress, ha a személyisége, a társasága megfog. Méghozzá lehet?leg nem invazív módon. Tehát semmi mást nem változtat, csak ezt a [i:3bt77cvi]lehet?séget[/i:3bt77cvi] adja oda. Ha nagyobb változtatást nem csinál a chip valószín?leg csak id?t tudunk nyerni, mert nem hiszem, hogy hirtelen ett?l megváltoznál.

- Nem hiszem, hogy hazarendelne, mert nekem itt van dolgom, és azt akarja, hogy velem maradj. A terveink kapcsán pedig elérhet? gépet neveznénk meg, de ha nem tetszik az ötlet... várj egy pillanatot

(Megnézem van-e katonai gép amin kutathatunk, vagy van-e más megvehet? hardware a projekthez, immár a saját keretemb?l. Indukciós jacken vezérlem a decket, de csak a kiberszemre küldöm ki az adatokat, nem lépek be VRre, így közben beszélek is)

- Viszont, ha már rendelünk, és gondolkodom az elérhet? hardwaren, akkor lehet, hogy össze kellene dobni az egyik nyomtatómat is. Azt akkor szereztem, amikor a biztonsági és védelmi rendszerek kapcsán a defenzív építészet is tantárgy volt. Gondoltam pár lehet?ség lenne az átmeneti és roppant kaotikus állapotok megszüntetésére...

A telekom 3D kivetít?jére megy pár elképzelés. Szó szerint, hiszen hála a jacknek, a dekknek, stb. sokszor elég csak elképzelni dolgokat.

- Ez is némi b?vítés, viszont lenne helye a varázslóknak körökre, a falak belülr?l páncélozhatóak, sokféle szoba lenne, szebb lenne a ház. És meglenne a mi plüssdekás m?helyünk. Az AI kutatásra is jutna lehet?ség. Az jutott eszembe, hogy a plüssdekás koncepció folytatása kapcsán a következ? geminoid projektünk kapcsán az AI kutatás érdekes lenne. Mi lenne, ha a plüssdekás 2nek lenne egy társa. A társ nem lenne [i:3bt77cvi]közvetlenül vezérelhet?[/i:3bt77cvi], így oda is eljut ahol komoly az elektronikai zavarás... De képes "tanácsokat" elfogadni a "társától", méghozzá él?szóban, testbeszéddel, emberszer?en. Ezzel kialakul egy érdekes hálózat. Új kommunikációs módszerekkel, és felmerül az érzékelés kérdése is. És legyen még egy csavar. Ha magunkról mintázzuk meg, akkor anyuci mérges lesz, mert mi mondjuk meg "milyen Renraku Azumiból" lesz termék, nem ? fogja a klónjaidat piacra dobni.

Próbálom a saját elképzelésével is megnevettetni.

More
13 years 2 months ago #4182 by Nyarlathotep
-"Akkor miért beszélsz ellene, ha hirtelen mégsem olyan rossz? Az a köt?dés meg nem lett olyan komoly. Ugyanúgy nem ismerem, ahogy téged, csak ?t nem is fogom, így hogy nem tud semmir?l, meg még ha tudna is, ugye a "parancsnok n?je" dolog is beleszól. Szóval nem kell félned, ha engem akarsz. Ez a projekt meg kicsit nagyobb szakértelmet igényel, mint ami a rendelkezésemre áll jelen pillanatban. Majd rendelek pár pszichológia chipet hozzá, de valami igazán komolyat. Ha ezt szeretnéd, akkor rakjuk össze együtt. Ehhez különben vannak hasonló programok, mi is használunk ilyeneket, azaz az alap az megvan, csak át kell írni azt ami benne van, plusz a kísérletek, ha a bugokat is ki akarjuk irtani bel?le. Viszont miel?tt bármi ilyesmit használnék, azért amit kértem, komolyan kértem. Ismerd be, hogy csak politika volt az egész. Akkor megkaphatsz. Akkor használni fogom ezt a programot."

A keresés eredménye alapján elérésed van, ultra katonai high-tech gépet nem fognak kiszállítani, ahogy a csúcstechnológiát megvenni sem tudod, de egy kicsit alatta már elérhet? dolgok vannak, persze jó magas áron. Az eléréssel jobban jössz ki, na meg nincs beszerelésre, szállításra várakozás. Ha ráütöd a nagyon sürg? jelzést akkor is csak elérést kapsz.

-"Szerintem ahhoz, hogy itt valamit ennél komolyabban módosíts, maradandó dolgokat építs, ahhoz már engedélyek kellenek. Ezt ha elparancsolják, el tudod vitetni, ha viszont egy er?döt építesz ide, azt már bontani kell, de te tudod. Ha munkát akarsz a srácoknak adni, akkor valóban most van a legjobb id? rá, amikor nincs se vizsga, se semmi. A hely viszont még mindig CTC tulajdon, és ezt már Jeff se tudja lezongorázni egy perc alatt, neki is engedélyt kell kérnie, akkor is ha megparancsolod neki, hogy most építsen."

-"Anyu mérges? Ugyan. Mi csak az utánzatokat, a szemléltet?ket adjuk. Anyu örülne az ingyen reklámnak és hozzátenné, hogy az igazit viszont t?le lehet rendelni. Ez nem jelenti azt hogy nem segítek, amúgy is kíváncsi vagyok rá, meg tisztára olyan lenne, mint a Chobits, vagy a Ghost in the Shell. Már ha néztél animéket. Ha nem, akkor felejtsd el. Ez amolyan kislányos hülyeség." mondja egy kicsit elpirulva. Valószín?leg szégyelli a gyerekességét.

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4183 by TheElf
- Azumi, mondtam miért figyelmeztetlek Jeff kapcsán [i:3e5ymal9]is[/i:3e5ymal9] a kockázatokra. [i:3e5ymal9]Mert a fogadott testvér dolgot komolyan gondoltam.[/i:3e5ymal9] Piszkosul komolyan. Akkor is, ha ezért is politikusnak kell vallanom magam. És vigyázok, és nem foglak olyan karjaiba lökni akiben nem vagyok biztos.[i:3e5ymal9]És én is tudok paranoiás lenni. [/i:3e5ymal9]Ha nem érted miért fontos a fogadott tesó, és azt sem miért nem látsz sem pasit sem csajt körülöttem, akkor elmagyarázom a miérteket, és remélem megérted. Ha akarod megkérheted Lexit, hogy nézzen utána, ? is meger?síti amit mondok. Vagy bármelyik Renrakus biztonsági mágus. És ha megérted akkor jó a helyzet, szóval hívj csak tetsz?leges mágust. Akár Crystalt is. Megértem, hogy a szüleid miatt paranoiás vagy. Én is az lennék. De azzal, hogy talán [i:3e5ymal9]most van az utolsó esélyed arra, hogy ne rab legyél az egész életedben, boldog is lehess, most fontos, hogy valakire számíthass merj számítani. [/i:3e5ymal9]Ha azt mondod, hogy aki így is véd anyuci, brainlock, akármi mellett, saját szabadságát kockáztatja érted, azt rajongásig tudod szeretni, akkor szeress mint testvért. Akkor is, ha ehhez a kéréshez is politikusnak kell vallanom magam.

- [i:3e5ymal9]Elf vagyok.[/i:3e5ymal9] A tudósok szerint mi [i:3e5ymal9]egyáltalán nem öregszünk[/i:3e5ymal9], a potenciális élettartamunk végtelen. Tudod mit jelent ez? Azon túl, hogy piszok sok ideig gy?jtöm a pénzt, hogy a szolgálat után a nyugdíjból valami hasznosat csináljak? Vagy azon túl, hogy ha embert választok magam mellé biztos sokat fogok gyászolni mert egyedül maradok, a megszokott, imádott társ nélkül? Azt, hogy nem érzem szükségnek elsietni, elhamarkodni a párválasztást.

- És nem én vagyok az egyetlen elf aki piszkosul kivár. Mert a párválasztás ösztöne, ami kell a szerelemhez majd id?vel jelenik meg. Ha nem akarjuk, hogy egy elf 400 gyereket szüljön, akkor az kell, hogy mi elfek kevésbé akarjunk párt magunknak. Viszont jó tisztként is, és n?ként is gondosodó vagyok. Ha valakit befogadok a családba, bármely okból, akkor arról gondoskodom. A legjobb tudásom szerint. Nekem te, mondjuk így fogadott testvérem vagy. Családtag. És ki fogom lobbizni azt is, hogy erre az UCASban is legyen törvény. Ennyiben politikus vagyok. Ezt elismerem. Ragaszkodom a választott családomhoz, és ezért szenátortól, cégvezet?ig bárkit megmozgatok. És vigyázok rád. Kérlek nézess meg bármely mágussal vagy máshogy, látni fogod igazat mondok. Szeretném, ha megértenéd. És piszkosul örülnék, ha te is a családhoz tartozónak gondolnál. [i:3e5ymal9]Mindegy milyen min?ségben.[/i:3e5ymal9] De nem vagyok leszbicica. Nem a parancsnok n?je vagy. Hanem Azumi, aki nekem is családtag. Jelenleg, és remélhet?leg tartósan a fogadott tesóm. Nekem [i:3e5ymal9]fogadott tesóként vagy fontos. És igen, ebben a min?ségben a szüleid is egymáshoz láncolhatnak. [/i:3e5ymal9]De neked is szükséged lehet valakire, aki szeretettel gondokodik rólad, félt. Nekem is jól esik, ha gondoskodhatok.

- De ha jeleztem, ha más min?ségben van szükséged rám, más min?ségben leszek melletted. Mert így, vagy úgy, de szükséged lehet társra. Azért, hogy hozzám gyere sosem kérném meg, hogy használd a programot. De id?t nyerünk vele. Ha nem csak a tesztelés miatt használjuk, akkor te is könnyebben találod meg azt aki mellett boldog lehetsz. És mivel befogadtalak a családba, ezért t?zbe is mennék érted. Ezért gondolom azt, hogy minden megnyert perc, minden eszköz ami [i:3e5ymal9]segít neked[/i:3e5ymal9], szabadabbá tesz, érték. És ezért kérnélek a program használatára, még akkor is, ha politikusnak, vagy akár extrém leszbofeminista politikusnak kéne vallani érte magam. De itt a cél csak annyi, megtaláld a legjobbat. És a boldogságod legyen a cél. [i:3e5ymal9]Ehhez[/i:3e5ymal9] én egy nem invazív, nem er?szakos, semmit nem kényszerít? oktató megoldást használnék, ha a helyedben lennék. [i:3e5ymal9]De döntened neked kell. [/i:3e5ymal9]

A CTCnél gyorsan utána próbálok érdekl?dni milyen feltételei vannak az építkezésnek, ha kell árajánlatot kérve akár a hely bérletére, akár lehet?ség szerint egy olyan megoldásra, hogy a ház legyen "vegyesvállalat" ahol több tulaj legyen. A CTC, Azumi (ugye felvetettem, így lehet Jeffb?l is komoly cégest csinálni mellette) és én. Akár a hely megvásárlására, és a helyi CTCsek "kibérlésére". Utóbbi 2 kapcsán ha kell ezt meg is oldom, ha tudom.

- Tudom, az engedélyt viszont majd meg tudjuk szerezni. Remélem. F?leg azért, mert a hely kapcsán vannak terveim. Ezekr?l tudsz.

- Láttam az animéket is, de mangákat is. És nem kell elpirulnod, hacsak nem úgy döntöttél, mégis el akarsz inkább csábítani párnak, mert a pirulás jól áll neked, és ha sokat csinálod még a végén hirtelen politikusnak vallom magam...

More
13 years 2 months ago #4184 by Nyarlathotep
-"Nem vallanod kell magad. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy minek tudod magad hazudni, hanem arra, hogy mi vagy. Ha annyira fontos vagyok, akkor úgyis igazat fogsz nekem mondani, de ez nem jelenti azt, hogy azonnal és feltétlen imádni foglak a rajongásig. Tudom, hogy katonáéknál ez parancsra is megy, nekem viszont nem. Ez így id?be fog telni, akárhányszor mondod el, hogy mennyire vagyok fontos neked és hogyan. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen kifacsarodott, de ez nálam sajnos így megy. Lehet hogy anyámék az okai, lehet hogy az, amit a cégnél láttam, nem tudom, de egyszerre másodpercek alatt nem megy. A szabadságod pedig nincs veszélyben. A hadsereg itt ki fog tudni húzni bármib?l amibe belekeveredtél, de ha nekik nem menne, még én is ki foglak tudni próbálni húzni ebb?l a kalamajkából, ha már belekevertelek."

-"Ha a köt?dés ilyen id?igényes, akkor miért várod el t?lem, hogy úgy imádjalak, mintha a kezdetekt?l fogva velem lettél volna, mintha veled n?ttem volna föl? Családtagnak gondollak ésszel, de a többihez id? kell. Az a parancsnok n?je dolog viszont addig maradni fog, amíg ki nem mondjuk, hogy nem, én viszont nem akarom a magánéletemmel kitapétázni a házat, úgyhogy egy ideig biztosan az fogok maradni még. A testvér dolog meg nem a szüleimen múlik. Senki sem mondta, hogy írd alá azokat a papírokat. Ha gondolod, dobd vissza a dolgot. Üzleti kapcsolatban még maradhatsz a cégnél. Anyám szerintem még ennek a lehet?ségnek is örülne."

-"Figyelj. Ha használnom kell azt a vacakot, akkor most hívjuk föl anyámékat és jelentsd be, hogy mégis hozzád fogok menni. Egyébként viszont nem vagyok hajlandó egy olyan mocskot a közelembe engedni. Ha nem természetesen változom, akkor ilyen akarok maradni. Utálom ha belém piszkálnak, f?leg ha így, de ha neked úgy a jó, akkor minden hátsó gondolat és szándék nélkül használni fogom azt a vacakot. Ennyivel tartozom neked az eddigiekért. Gyakorlatilag az életemmel tartozom. Az a szabadság amit kiharcoltál akkor is megér ennyit ha csak egy perc volt. Engem viszont ilyenekre ne oktassanak sehogyan sem, ha nem akarom."

Az engedély azért komoly dolog, beszerezni is nehéz, meg el?tte komoly tervek kellenek, rengeteg inspekció még építkezés közben is [minden komolyabb munkafázisnál]. Ez egy eléggé elhúzódó dolog, hisz a városnál kell folyamodni a dologért, akik megnézik a terveket, átszámoltatják ?ket, kiértékelik és vagy hatszor beszélnek róla, miel?tt kimondják, hogy igen, vagy nem. Ha katonai úton csinálod akkor hacsak nem valami akcióhoz szükséges azután elbontandó épületr?l volna szó, nekik is ki kell járniuk a dolgokat. Nincs veszélyhelyzet sem, támadás sem fenyeget, ráadásul civil területr?l van szó, mert ugye a CTC az civil [félkatonai, de ilyen szempontból civilnek számít]. Ezt a vegyesvállalt dolgot pedig megint csak le kell tárgyalni, ugyanis ?k hallani akarják a Renraku feltételeit és egyeztetni akarják a sajátjaikkal, ha ezt az ajánlatot a Renraku nevében tetted. [Teheted, hisz Azumi hivatalosan tényleg még a "parancsnok n?je". Nem bontottatok föl még semmit, hisz abból hirtelen lenne pár botrány vagy pletyka és erre a Renrakunak föl kell készülnie. Na meg az is benne van, hogy akár közben még Azumit így vagy úgy, de meggy?zheted arról, hogy helyesebb ha téged választ. A hátsó gondolat emögött legalábbis valami ilyesminek t?nik.] Kibérelni ki tudod a helyi telepet a katonaság részére, de akár a Renraku részére is, az id?igény viszont id?igény marad pusztán a megmozgatandó bürokrácia mérete miatt.

-"Nem, nem úgy döntöttem, csak szerintem gyerekes hülyeségek és azokat nem illik csak úgy mások el?tt mutogatni."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.429 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.